Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Snekker i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

217466 Møbelleveranser rehabilitert rådhus - Gjøvik kommune

Gjøvik rådhus er under total rehabilitering og er planlagt å stå ferdig årsskiftet 2018/2019. Alt av møbler og inventar skal skiftes ut og det er totalt ca. 8. 000 m2 som skal møbleres i totalt 7 etasjer. møbler og inventar skal kjøpes, ikke leies/leases.
Antatt anskaffelsesverdi er ca. nok 22 mill.
i mandatet for utforming av det rehabiliterte rådhuset er det beskrevet at rådhuset skal fremstå som kreativt, spenstig og innovativt.
Arbeidsplassene skal organiseres som aktivitetsbaserte arbeidsplasser der de fleste får fast arbeidsplass i små grupper av åpne landskaper og med tilgang til ulike romtyper for å understøtte ulike arbeidsprosesser.
på bakgrunn av gitt mandat har Gjøvik kommune i samarbeid med arkitektkontoret Kontur utarbeidet et interiørkonsept som ble vedtatt i styringsgruppa/koordineringsgruppa 06. 11. 2017 og som er førende for anskaffelsen av møbler og inventar. Konseptet er vedlagt. Det er også utarbeidet plantegninger som viser hvordan møbleringen kan/bør/må løses.
i konseptskissen er det angitt hvilke tekstiler, farger og materialer som er valgt for inventar og møbler. Det er også laget en oversikt over nøkkelmøbler for plan 1 og plan 2-7. Vi anbefaler at tilbyderne så langt det er mulig, inngir løsningsforslag så nær opp til angitt konseptskisse som mulig og at andre eller tilsvarende løsningsforslag beskrives og begrunnes.
løsningen som velges skal understøtte digitalisering av prosesser og samhandling på tvers av avdelinger og sektorer. løsningene skal være fleksible, akustikkdempende og varige. løsningsforslagene skal så langt det er mulig være universelt utformet dvs. At hovedløsningene skal kunne benyttes av flest mulig. i noen områder vil det være spesielt viktig å finne løsninger som ivaretar krav til taushetsplikt og informasjonssikkerhet.
Der det er mulig og hensiktsmessig er det ønskelig å bryte opp det kvadratiske og rektangulære med andre former.
Norsk eller nordisk design vil bli foretrukket dersom løsningene for øvrig vektes likt i konkurransen.
Anbud id:
497260
  • Sted:
    Gjøvik
  • Registrert:
    Fredag 17. November 2017

Lignende oppdrag i Innlandet

1 anbud