Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

217498 Intensjonskunngjøring - helhetlig kommunikasjonssystem - Østre Toten kommune - Med delkontrakter

Østre Toten kommune står foran vanskelige utfordringer (på lik linje som landet forøvrig) som integrering, folkehelse, klima/miljø, eldrebølgen, rus, psykiatri m. m. For å bedre håndtere utfordringene, har kommunen fattet politisk vedtak om at kommunen blir en kommune 3. 0, det vil si en fellesskapskommune. Konseptet innebærer en endring i rollene som kommunen, innbyggerne, politikere, frivillige, næringslivet m. f. Spiller i samfunnet vårt.
Endringene har i hovedsak å gjøre med holdninger og adferdsmønster. Innbyggerne skal ta mer ansvar for seg selv og bidra med sine ressurser til fellesskap, samtidig skal de få mer påvirkningskraft. Slike endringer kan oppnås med mer, bedre og målrettet kommunikasjon over tid. Sammensettingen av problemstillinger sees igjen på kommunikasjonsnivået. Det er derfor behov for en integrert og helhetlig kommunikasjonsløsning som syr sammen alle de overnevnte aktører.
Et slikt integrert system finnes ikke. Det finnes kun isolerte løsninger innen forskjellige sektorer. Det helhetlige kommunikasjonssystemet på tvers av hele samfunnet skal preges av tre prinsipper: delaktige innbyggere/aktører, forutseende virksomheter og persontilpasset kommunikasjon/tjenester. Dette er ikke noe man oppnår med sektorvise løsninger og derfor skal kommunen utvikle et helhetlig kommunikasjonssystem gjennom en forsknings- og utviklingskontrakt med Intutor Group as.
Anbud id:
493266
  • Sted:
    Østre Toten
  • Registrert:
    Mandag 23. Oktober 2017
Er du interessert i dette oppdraget?