Alarm & sikkerhet, Elektriker, Entreprenør i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1967 Siste år
649 Siste 3 mnd
171 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

22-2010 ups anlegg - ny kunngjøring

Registrert Dato: Tirsdag 04. Mai 2010

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) ber om tilbud på ?UPS anlegg? for levering til vårt serverrom på Kjeller. Dette rommet er forventet å trekke mye strøm, og det har derfor blitt nødvendig å øke kapasiteten på elektroinstallasjonene i bygget.

Som reservekraft fro installasjonene i bygget skal det leveres et nytt UPS-anlegg med kapasitet på 400kVA, bestående av 3 UPS?er på 200kVA hver, koblet i en N+1 løsning.

Videre skal det leveres et nytt dieselaggregat og elektroinstallasjoner i forbindelse med det nye serverrommet og kjøleanlegg for diverse installasjoner. Dieselaggregat og elektroinstallasjoner får separate entrepriser.

Leveringstidspunktet for UPS-anlegget blir innen 15 juli 2010.

Dette er en ny kunngjøring for konkurranse 14-2010 UPS-anlegg datert 30april 2010 som ble kansellert 3 mai pga feil og uklarheter i den tekniske kravspesifikasjonen.


 


For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Alarm & sikkerhet, Elektriker, Entreprenør

Anlegg, Installasjoner, Kjeller, Strøm

Strømmen, Akershus

Avsluttet: Onsdag 12. Mai 2010