Alarm & sikkerhet i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

161 Siste år
58 Siste 3 mnd
15 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

22-BYM-2012 Strand- og livredningstjenester 2012

Registrert Dato: Onsdag 25. April 2012

Bymiljøetaten ønsker å kjøpe strand- og livredningstjenester i forbindelse med oppsyn med strendene på Ingierstrand bad, Hvervenbukta og Huk offentlige badeplasser for 2012.
Dette for å gi redningshjelp og førstehjelp ved eventuelle skader eller ulykker, samt tilkalle lege eller politi når det er nødvendig. Bymiljøetaten stiller følgende utstyr til rådighet på hver badeplass:
? 3 stk. førstehjelpsskrin
? Redningsbøyer
? 4 stk. kjøretillatelser til bruk for leverandøren under tjenesten på badestrendene
Leverandøren skal sørge for at det til enhver tid finnes medisinsk forbruksmateriell for førstehjelp på hver enkelt badeplass. For supplering/erstatning av annet utstyr som er nevnt ovenfor må Friluftsetatens driftsansvarlig kontaktes umiddelbart.
Friluftsetaten sørger for nødvendige oppholdslokaler i den perioden avtalen gjelder. Nøkler til oppholdslokalene utleveres til leverandøren når sesongen starter. Ved endt sesong skal lokalene være ryddet og nøklene levers tilbake til Friluftsetaten.
Tjenesten skal utføres i perioden 24.06.2012 til o.m. 05.08.2012. Badestrendene skal være bemannet med 2 personer på hver strand, alle ukedager fra klokken 12:00 til klokken 20:00 i denne perioden.
Fullstendig beskrivelse av konkurransen fremgår av konkurransegrunnlag med vedlegg som er tilgjengelig for gratis nedlasting på Oslo kommunes anskaffelsesportal:
*** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Alarm & sikkerhet

Utstyr

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 25. Mai 2012