Entreprenør, Ventilasjon i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1148 Siste år
871 Siste 3 mnd
35 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

22VENT1-K - Ventilasjon- serviceavtale og rammeavtale for reparasjoner etc.

Registrert Dato: Onsdag 03. Mars 2021

Kilden Teater og Konserthus ønsker tilbud på serviceavtale for ventilasjon, herunder ventilasjonsaggregater og andre luftbehandlende anlegg og installasjoner. Totalt dreier det seg om ca. 60 anlegg fordelt på Kildens 27.000 m2.
Vi ønsker årlig tilsyn og kontroll av hele anlegget med fokus på å forlenge anleggets levetid, samt å holde driftskostnader og energiforbruk nede uten at det skal gå ut over inneklimaet. Prisene på skal inkludere full service og tilsyn av komplett anlegg som oppgitt i systemoversikten under dokumenter.
Vi ønsker også pris på rammeavtale med timesatser og materialpåslag ved arbeid utover det som inngår i serviceavtalen, som for eksempel reparasjoner, ombygging, mindre nyinstallasjoner osv.
Sjekk av anleggene med alle komponenter og funksjoner for å forsøke å avdekke avvik eller kommende avvik. Bytte tette filter, defekte lager, reparere automatikk som ikke fungerer som forventet osv.
Serviceavtalen dreier seg om følgende anlegg:
- 14 stk. Swegon gold aggregater fra størrelse 25 til 80, hvorav 13 stk. har roterende varmegjenvinner og en har glykol. I tillegg har seks av aggregatene Condair befuktere.
- 1 stk. AirBox S40-13R aggregat
- 18 stk. datakjølere
- 4 stk. luftporter
- 3 stk. rundelldører med varmevifte
- 5 stk. røykluker med brannvifter
- 12 stk. næravsug/punktavsug
Se vedlegg for komplett anleggsliste med typebetegnelser og systemnummer.
Kilden krever at leverandøren har nødvendig kompetanse for tjenesten han skal levere og rask responstid. Leverandøren må også kunne levere passende filter og befuktertanker. Priser for dette skal også oppgis vedlagte i prisskjema.
Vi ønsker å inngå avtale for 2 år med opsjon på 1 + 1 nye år.