Entreprenør, Mekaniske verksteder i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

338 Siste år
93 Siste 3 mnd
32 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

23-2009 skifte av dieselmotor på 35 fots viksund arbeidsbåt

Registrert Dato: Tirsdag 15. Desember 2009

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) ønsker å skifte ut en dieselmotor i sin 35 fots arbeidsbåt, som er av type Viksund speedsjark 1050, årsmodell 2001. Det skal samtidig tas gammel Volvo dieselmotor i innbytte. Arbeidet innbefatter testing og prøvekjøring av motor samt dynamo og hydraulisk ekstrautstyr.

Motoren må være på ca.430 hK, ha sluregir, samt passende  propell. 

Av hydraulisk ekstrautstyr om bord finnes en A-bom, en liten kran, en winch, nokk, teinetrekker samt trustere for- og akterut.

Det skal samtidig anskaffes en ekstra 24V dynamo til forbruk om bord. 

FFI er en sivil forskningsinstitusjon direkte underlagt Forsvarsdepartementet. Virksomheten har 666 ansatte, hvorav 454 er forskere og ingeniører som utvikler teknologi og kunnskap for å gjøre Norge i stand til å ha et tidsriktig og effektivt forsvar. Instituttet er tverrfaglig og dekker fag som matematikk, fysikk, informasjonsteknologi, kjemi, biologi, medisin, psykologi, statsvitenskap og økonomi. Instituttet ligger på Kjeller ved Lillestrøm, og har en mindre arbeidsenhet i Horten. For mer informasjon se våre hjemmesider *** Linken er fjernet *** />
Antatt anskaffelseskostnad med kostnader til skifte av motor er antatt å være over kr 500.000,-, men under kr 1.100.000,- ekskl mva. På den bakgrunn foretas anskaffelsen gjennom en åpen anbudskonkurranse etter forskriftens del I og del II, (under EØS-terskelverdi og uprioriterte tjenester). Alle tilbud og all kommunikasjon skal gå igjennom Mercell Konkurransegjennomføringsverktøy (KGV). Dette for å sikre likebehandling av leverandører og loggføring av prosessen. Hvis det er behov for hjelp eller det er andre spørsmål vedrørende dette, ta kontakt med

Mercell support 21 01 88 61 / 62 ved Ragnar Synstad eller Rune Johansen

Eventuelt etter 1700: Une Moslet 97 58 92 62.

 

 

 

 


 

 

 

 

 


For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

*** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Mekaniske verksteder

Anbudskonkurranse, Ingeniører, Kjeller, Kran, Leverandører

Åsgårdstrand, Vestfold

Avsluttet: Mandag 11. Januar 2010