Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Foto og video i Agder

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Agder
Avsluttet

23TTJ-1 Tekniske tjenester (lyd og bilde) Kilden - Med delkontrakter

Kilden har egen Produksjonsavdeling med blant annet en Bildeseksjon bestående av to ansatte teknikere og en seksjonsleder. Vi har behov for bistand til tekniske oppgaver for å kunne gjennomføre våre arrangementer når aktiviteten er større enn det vår grunnbemanning kan betjene.
Vi trenger teknikere til flere typer oppgaver og forventer ikke nødvendigvis at alle kan alt, men ønsker kvalifisert personell innen kamerakontroll, video, foto, sende- og streamingkontroll, a/v-avvikling på kurs og konferanser og til enkel service og vedlikehold av utstyr.
Forventet årlig omfang er ca 700 timer. Vi planlegger å inngå kontrakt med 5-10 leverandører.
Vi forbeholder oss retten til å foreta avrop blant leverandørene som har fått kontrakt utfra den aktuelle teknikers kompetanse ift type arrangement og ikke ut i fra en forhåndsbestemt liste eller liknende. i tilfeller hvor produksjonen krever det, eller hvor produksjonen ikke er avklart fullt ut - som for eksempel ved større egenproduksjoner, lange avviklingsperioder, eller turné - forbeholder vi oss retten til å inngå særavtaler med den enkelte leverandør.
Vi tilbyr et honorar på kr 448, - eks mva pr time, og vil basere evalueringen utelukkende på kompetanse (som beskrevet under evaluering). Se øvrige kontraktsvilkår i vedlagt kontrakt under dokumenter. Tilbyderne som har den beste kompetansen blir vinnere av konkurransen.
Vi planlegger å inngå rammeavtaler med valgte leverandører på ett år. Oppdragsgiver har videre opsjon til å forlenge rammeavtalen i to nye år, med ett år av gangen. Varsel om utløsing av opsjon vil gis senest to måneder i forkant av avtalens utløp.
Anbud id:
708416
  • Sted:
    Kristiansand
  • Registrert:
    Torsdag 25. Mars 2021

Lignende oppdrag i Agder

6 anbud