Prosjektleder i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

415 Siste år
130 Siste 3 mnd
38 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

24-2009 konsulentoppdrag - oppgradering av nato-dokument

Registrert Dato: Torsdag 17. Juni 2010

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) har ved test og utvikling av NORMANS prototype system brukt NATO-dokumentet NAAG LCG/1 ?NATO SOLDAT MODERNISERINGSMÅLINGER FOR ANALYSER ? EN RAMME FOR MODELLERING OG PRØVING?. Nåværende versjon av dette dokumentet ble sist oppdatert i 2005. Dokumentet brukes både i forbindelse medforsøk, planlegging, utøvelse og analyse samt som formelle prosesskrav i ?NORMANS kompanisett? program.

FFIs spesielle bruk av dokumentet har vist mangler ved dokumentet. Vignetter må oppdateres, analytiske metoder og modeller må utvikles.

Den norske delegasjonen til LCG/1 har foreslått en oppdatering av NATO-dokumentet som et samarbeidsprosjekt mellom de nasjonene som aktivt deltar i denne NATO-gruppen. Arbeidet med oppdateringen vil ledes av FFI.

FFI trenger, i samarbeid med de andre allierte nasjonene, støtte til å lage et utkast til dette NATO-dokumentet og til å være sekretær i den FFI-ledede ekspertgruppen som skal oppdatere dokumentet.

Mer informasjon om oppdraget er beskrevet i konkurransegrunnlaget.

Tilbydere til dette konsulentoppdraget skal

Presentere deres syn på NATO-dokumentet og hvilke oppdateringer som trengs.

Presentere deres syn på hvilke analytiske metoder og modeller som trengs for å støtte dokumentet

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) er en sivil forskningsinstitusjon direkte underlagt Forsvarsdepartementet. Virksomheten har 666 ansatte, hvorav 454 er forskere og ingeniører som utvikler teknologi og kunnskap for å gjøre Norge i stand til å ha et tidsriktig og effektivt forsvar. Instituttet er tverrfaglig og dekker fag som matematikk, fysikk, informasjonsteknologi, kjemi, biologi, medisin, psykologi, statsvitenskap og økonomi. Instituttet ligger på Kjeller ved Lillestrøm, og har en mindre arbeidsenhet i Horten. For mer informasjon se våre hjemmesider *** Linken er fjernet *** />
Frist for å sende forespørsel om deltalelse i konkurransen er fredag 24 juni 2010 kl 1200.


For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Analyse, Ingeniører, Kjeller, Planlegging, Ramme

Strømmen, Akershus

Avsluttet: Torsdag 24. Juni 2010