Betong, Elektriker, Entreprenør, Gulv, Kraner & løfteutstyr, Maskinentreprenør, Mekaniske verksteder, Murer, Snekker, Stålarbeider i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3688 Siste år
994 Siste 3 mnd
308 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2485056 tilpasning av bygg for fregatt øvingskanon

Registrert Dato: Mandag 10. Mai 2010

Prosjektet omfatter, inn og uttransport av kanonen ved å etablere en luke i taket. Luken settes med en krage på taket som også vil fungere som rekkverk for personell på tak ved inn og uttransport. Luken er planlagt midlertidig fjernet med kran når heising av kanon foregår. Samme kran benyttes til begge operasjoner.
Innvendig i bygget er det en dom fra tidligere bruk av bygget. Domen demonteres for å muliggjøre nedheising av kanon.
I hallen etableres det et rammeverk i stål for montering av kanonen. Prosjektet leverer installasjon til og med kanonring (flens) som kanonen skrus fast til. I det som illustrerer dekket på et skip vil det etableres arbeidsplattform med en bredde på ca 2,5 m med rekkverk montert for å ivareta forskriftskarv og sikre den daglige bruk av øvingskanonen. Det blir også montert et sikkerhetsgulv over eksiterende betonggulv for føring av kabler til kanonen.
På elektrosiden etableres det et system på strømforsyning som sikrer at det ikke blir forstyrrelser ut på det øvrige elnettet på HOS. Det er definert et koblingspunkt hvor kanonleverandør tilknytter seg til nødvendige strømforsyninger med hurtigkoblinger. Dette blir også frakoblingspunkt for kabler ved uttransport av kanonen.
Eksisterende brannvarslingsanlegg benyttes videre.
Det er ikke medtatt noen VVS-arbeider utover innkorting av eksisterende avtrekkskanal i taket. Bygget har et velfungerende ventilasjons og varmeanlegg som benyttes videre.
Prosjektet medfører ingen utomhusarbeider da eksisterende innganger og transportveier benyttes også i fremtiden uten ombygginger.