Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Sanering, Vann & avløp i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1857 Siste år
522 Siste 3 mnd
168 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2485114 hos, oppgradering av 100 meters bane - totalentreprise

Registrert Dato: Mandag 04. April 2011

Prosjektet omfatter oppgradering av eksisterende 100 meters skyte bane på Haakonsvern orlogsstasjon. Eksisterende rikosjettfarlige jord og steinmasser foran målområdet graves bort, transporteres og legges i voll på høyre side foran
standplasshus , med fiberduk klasse 3 under.
Deretter skal området tildekkes med rikosjettfrie masser 0 -12, som avrettes og anordnes på en slik måte at det gir avrenning avrenningsmuligheter for regnvann og deretter komprimeres . Det forventes bruk av lett utstyr for arbeidet. Prosjekter omfatter noen sikringstiltak, permanent og i byggefasen, dette vil det bli gitt nærmere informasjon om på befaringen, ny vegbom ved standplasshus, støydemping av standplasshuset og tilrettelegging av målområdet med tilhørende betongkonstruksjon.
Det skal graves grøfter og monteres trekke ? rør. Det kan benyttes duk klasse 2 eller bedre i grøften. Som tilbakefyllingsmasser benyttes tilførte godkjente masser. Før arbeidene starter skal foreligge gravemelding og opplytting og merking av eksisterende kabler, det må påregnes noe handgraving i denne forbindelse.
100 meters banen vil være stengt i anleggsperioden, bortsett fra i byggebransjens fellesferie dersom forholdene tillater det. Pistolbanen som ligger ved siden av anlegget vil være operativ i hele byggeperioden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere