Arkitekt, Betong, Entreprenør, Kulde & varme, Maskinentreprenør, Murer, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Vann & avløp, Ventilasjon i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2954 Siste år
809 Siste 3 mnd
280 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2495258 - hengsvann - bane 22 - detaljprosjektering

Registrert Dato: Onsdag 02. Februar 2011

Forsvarsbygg har siden 2009 planlagt å bygge en ny skytebane i Hengsvann skyte- og øvingsfelt, Bane 22. Banen er dimensjonert for skyting med 12,7mm blindgjengergivende ammunisjon og omfatter ny standplass, målområder og tilhørende veisystemer. I tillegg skal det etableres en hytte på ca 160 m2.
Forsvarsbygg tildelte i 2009 Rambøll Norge AS oppdraget med å detaljprosjektere ovennevnte bygg og anlegg gjennom daværende rammeavtale som Forsvarsbygg hadde med Rambøll Norge AS. Gjennom saksbehandling av rammesøknad i Kongsberg kommune fikk Forsvarsbygg krav om å utarbeide reguleringsplan for tiltaket før rammesøknad kunne gis. Detaljprosjekteringen ble avbrutt i påvente av gjennomføring av reguleringsplanprosess.
Reguleringsplan er nå vedtatt lagt ut på offentlig høring av Kongsberg kommune. Forsvarsbygg forventer at godkjent reguleringsplan vil foreligge i mai/ juni og at byggestart kan skje august 2011.
Forsvarsbyggs rammeavtale med Rambøll Norge AS er utløpt. For å ferdigstille påbegynt detaljprosjektering må Forsvarsbygg i medhold av Lov om Offentlige anskaffelser gjennomføre en egen tilbudskonkurranse.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere