Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

2495258 - hengsvann - bane 22 - detaljprosjektering

Forsvarsbygg har siden 2009 planlagt å bygge en ny skytebane i Hengsvann skyte- og øvingsfelt, Bane 22. Banen er dimensjonert for skyting med 12, 7mm blindgjengergivende ammunisjon og omfatter ny standplass, målområder og tilhørende veisystemer. i tillegg skal det etableres en hytte på ca 160 m2.
Forsvarsbygg tildelte i 2009 Rambøll Norge as oppdraget med å detaljprosjektere ovennevnte bygg og anlegg gjennom daværende rammeavtale som Forsvarsbygg hadde med Rambøll Norge as. Gjennom saksbehandling av rammesøknad i Kongsberg kommune fikk Forsvarsbygg krav om å utarbeide reguleringsplan for tiltaket før rammesøknad kunne gis. Detaljprosjekteringen ble avbrutt i påvente av gjennomføring av reguleringsplanprosess.
Reguleringsplan er nå vedtatt lagt ut på offentlig høring av Kongsberg kommune. Forsvarsbygg forventer at godkjent reguleringsplan vil foreligge i mai/ juni og at byggestart kan skje august 2011.
Forsvarsbyggs rammeavtale med Rambøll Norge as er utløpt. For å ferdigstille påbegynt detaljprosjektering må Forsvarsbygg i medhold av Lov om Offentlige anskaffelser gjennomføre en egen tilbudskonkurranse.
Anbud id:
132641
  • Sted:
    Kongsberg
  • Registrert:
    Onsdag 2. Februar 2011

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud