Prosjektleder i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

377 Siste år
88 Siste 3 mnd
32 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

25-2010 konsulentoppdrag - støtte til demonstrasjon av sensorsystem til styrkebeskyttelse

Registrert Dato: Torsdag 17. Juni 2010

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) er pålagt av det norske forsvar å støtte utviklingen av en ?Fremskaffelsesløsning? for framtidige målsetninger i Styrkebeskyttelse. FFIs støtte omfatter test og evaluering av alternativer for deteksjon, identifisering og gjenkjennelsessystemer til bruk ved beskyttelse av framskutte baser (FOB) og nøkkelposisjoner. Evaluering av alternative systemer vil inkludere en demonstrasjons- og testperiode. Demonstrasjonen er tenkt holdt i oktober/november 2010 i Rena leir ved bruk av Forsvarets testsenter (KTS). Et visst antall norske soldater og system for demonstrasjon og testing vil bli involvert.

Oppdraget består i:

Utvikle demonstrasjonsscenarioer, inkludert MOP og MOE

Gi generell støtte til FFI i gjennomføring av prosjektet, herunder risikostyring

Levere en sluttrapport for demonstrasjonenLevere en endelig sluttrapport

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) er en sivil forskningsinstitusjon direkte underlagt Forsvarsdepartementet. Virksomheten har 666 ansatte, hvorav 454 er forskere og ingeniører som utvikler teknologi og kunnskap for å gjøre Norge i stand til å ha et tidsriktig og effektivt forsvar. Instituttet er tverrfaglig og dekker fag som matematikk, fysikk, informasjonsteknologi, kjemi, biologi, medisin, psykologi, statsvitenskap og økonomi. Instituttet ligger på Kjeller ved Lillestrøm, og har en mindre arbeidsenhet i Horten. For mer informasjon se våre hjemmesider *** Linken er fjernet *** />
Frist for å levere tilbud er satt til onsdag 28 juni kl 1200.


For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Ingeniører, Kjeller

Strømmen, Akershus

Avsluttet: Mandag 28. Juni 2010