Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1085 Siste år
359 Siste 3 mnd
81 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

25/2010 - prosjekteringsgruppe - gjenbruksstasjoner

Registrert Dato: Torsdag 28. Oktober 2010

Bystyret har vedtatt følgende langsiktige hovedmål for avfallssektoren:
?Oslo kommune har som mål å ha et kretsløpsbasert avfallssystem basert på avfalls-hierarkiets prioriteringer der miljøhensynene er ivaretatt?.
For å oppnå dette målet skal Oslo kommune bl.a. legge til rette for økt ombruk, øke materialgjenvinningsgraden for husholdningsavfallet til minst 50 % innen 2014, samle inn farlig avfall og innføre full kildesortering og materialgjenvinning av plastemballasje og matavfall.
Som et ledd i dette arbeidet skal det etableres minst tre nye gjenbruksstasjoner i Oslo vest, øst og syd, forslagsvis lokalisert på Smestad, Haraldrud og Grønmo.
Prosjekt ?Nye gjenbruksstasjoner? er RENs nybyggingsprogram for oppføring av nye moderne gjenbruksstasjoner i perioden 2010-2014.
Prosjektet innholder i tillegg til prosjekter knyttet til farlig avfall, mottak av hageavfall og lokalisering av RENs virksomheter, herunder skolestua, lageret og administrasjonen
Denne forespørselen omfatter prosjektering av Smestad gjenbruksstasjon med opsjon for prosjektering av tilsvarende gjenbruksstasjoner i Oslo øst og syd.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Avfall, Oppføring, Prosjekter, Prosjektering

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 10. Desember 2010