Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1762 Siste år
506 Siste 3 mnd
152 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

25-sam-2010 arendalsgata, miljøgate

Registrert Dato: Torsdag 10. Juni 2010

Oslo kommune v/ Samferdselsetaten innbyr til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med anskaffelse av entreprenør til bygging av Arendalsgata miljøgate.
Prosjektet har som hensikt å tilrettelegge for en utvikling av nærmiljøet rundt Gråbeinsletta, Arendalsgata og Maridalsveien på Sagene. Området er et av to sentrumsområder i Bydel Sagene, og preges i stor grad av trafikken. For å gi både myke trafikanter og det lokale næringslivet bedre vilkår skal fortauene utvides, på bekostning av alt for brede kjørearealer, først og fremst i Arendalsgata. I Maridalsveien er utvidelse av fotgjengerarealene viktig både i forhold til nærmiljøet og til å skape en tryggere skolevei.
Tiltakene vil kunne bidra til et mer attraktivt miljø for etablering av virksomheter som kan bygge opp under sentrumsfunksjonene.
De overasfalterte trikkeskinnene i veibanen i Arendalsgata er med på å gi dekket kjørebanen dårlig standard. Dette går utover både syklister og motoriserte kjøretøy og da spesielt alle bussene som trafikkerer i Arendalsgata. For å forbedre situasjonen blir det å fjerne skinnene en del av prosjektet
Forutsetninger:
Antallet parkeringsplasser langs kantstein forandres ikke.
Signalanlegg bevares, men flyttes til hensiktsmessig plassering i forhold til fortauutvidelsen.
Det må utarbeides faseplaner som angir hvordan dette og trafikkavviklingen for øvrig er planlagt gjennomført.
Adkomst til naboeiendommene skal opprettholdes i hele byggeperioden.
Ytterligere informasjon fremgår av konkurransegrunnlag med vedlegg som kan lastes ned fra Oslo kommunes anskaffelsesportal adresse:
*** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere