Anleggsgartner, Betong, Brønnboring, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Riving, Snekker, Stålarbeider i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

5069 Siste år
3998 Siste 3 mnd
132 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2568 Hedmark fengsel, Hamar avdeling - Prosjekt 72075 12ST1 Gjerde

Registrert Dato: Onsdag 13. Juni 2012

Prosjektet omfatter disse hovedarbeidene:
Bygningsmessige arbeider: Gjerde er ca 2m høyt, med horisontale spikerslag og vertikal kledning. Total lengde av gjerde er ca 65m. Riving av eksisterende gjerde utføres av Hamar Fengsel selv
Søyler på betongfundamenter, ca 2.5m senteravstand. Riving av disse fundamenter inngår i entreprisen.
Riving av carport: Carport er ca 5x15m2 ( plass til 6 biler ). Består av søyle/dragersystem i tre, kledning på 3 sider i tre samt tak av korrugerte profiler.
Etablering av nytt gjerde: Nytt gjerde skal være ca 2.5m høyt, med unntak av en seksjon (ca 12m) som skal være 3.5m høy. Det skal bestå av horisontale spikerslag med vertikal kledning. Den øverste 1m på den høyere seksjon skal bestå av 45 gr. kledning med åpning i mellom hvert bord. Søylene skal bestå av galvanisert og pulverlakkert stål. Det skal fundamenteres med runde fundament "hylser" som borres ned i jorda og istøpes med innfestningsgods for søylene. Senteravstand ca 2.5m.
Etablering av Carport: Carport bygges opp med søyler/bjelker i Limtre. Horisontal kledning med trepanel på 3 sider samt tak av profilerte stålplater. Fundamenteres på samme måte som gjerde.