Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Vann & avløp i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2196 Siste år
583 Siste 3 mnd
175 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2590 Ålesund fengsel 72088 12ST03 Nytt røropplegg Totalentreprise

Registrert Dato: Onsdag 29. Februar 2012

Ålesund fengsel ligger i Ålesund kommune og er en enhet med høyt sikkerhetsnivå. Fengselet ble bygd i 1864 og har ordinær kapasitet på 27 plasser. I 1904 brente deler av fengselet i den kjente Ålesundbrannen, men ble på nytt åpnet i 1906 - og siden den gang har fengselet vært kontinuerlig i bruk. Fengselet har gjennomgått flere ombyggingsprosesser og er modernisert, men i hovedsak er arkitekturen fra den tiden fengselet ble åpnet beholdt.
Dette prosjektet omfatter utskiftning av varmeanlegget, røropplegg for oppvarming, forbruksvann og deler av avløpsrør. Deler av anlegget er fra 1960-tallet, mens deler er av nyere dato rundt 1990-2000. Bygget skal også full sprinkles. Bygget har et totalt areal på 2264kvm. Fengselet skal være i full drift under byggeperioden.
Dette prosjektet omfatter følgende deler:
Utføres i 2012:
Nytt vanninntak både for sprinkling og forbruk inkl. gravearbeider. Nytt hovedavløp fra kjeller. Sprinkling av eiendommen, Nytt sirkulasjonsanlegg for varmt forbruksvann. Inkl. bygg og elektro hjelpearbeider.
Opsjon på Prosjektering av nytt varmeanlegg og nytt anlegg for forbruksvanns for utførelse i 2013.
Utføres i 2013
Opsjon på Utskiftning av varmeanlegg, rør varme og forbruksvann, ny VVB og radiatorer.
1. Nytt Hoved vanninntak, sprinkler og forbruksvann. Komplett med utvendig graving etc.. Nytt hovedavløp fra kjeller. Resterende av avløp skal sjekkes med kamera og deler skal skiftes ved behov/avtale.
2. Prosjektering og montering av sprinkleranlegg. Fullsprinkling av hele fengslet. Tørranlegg på loftet, våtsprinkling i resten av arealene innendørs, glycolfyllt utvendige anlegg samt et rom innendørs (reservekraft). Opsjon på manuell utløsning av sprinkling i celler. Se vedlagt bilde.
3. Prosjektering og montering av sirkulasjonsledning for varmt forbruksvann.
4. Opsjon på prosjektering av nytt varmeanlegg og nytt anlegg for forbruksvanns (varmt og kaldt) for oppstart arbeider i 2013.
5. Hjelpearbeider bygg og elektro ifm. sprinklingsarbeider, sirkulasjonsanlegg, nytt vanninntak, graving, vegg/dører i kjeller i forb. med reservekraft aggregat og avdeling av korridor i kjeller i fbm sprinklerventiler mm.
Utføres i 2013
1. Opsjon på etablering av komplett nytt anlegg forbruksvann samt ny VVB bereder, varmt og kalt til eksisterende sanitærutstyr. Sanitær utstyr skal i utgangspunktet ikke skiftes. Det nye røropplegget for forbruksvann skal monteres parallelt med det fungerende eksisterende anlegget slik at nedetid ved omkobling er minimal.
2. Opsjon på etablering av komplett nytt varmeanlegg, radiatorer og varmeledninger, med unntak av varme kurs til ventilasjonsanlegg. Det nye røropplegget for varme skal monteres parallelt med det fungerende eksisterende anlegget slik at nedetid ved omkobling er minimal. Hjelpearbeider bygg og elektro, kobling av nye pumper etc, samt evt. Flytting av lamper, meldere mm.