Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

26-2009 undervannskabel med terminering sjø- og landside

Forsvarets forskningsinstitutt (ffi) ønsker å skifte 1500 meter undervannskabel på Herdla utenfor Bergen.
Det skal kjøpes inn 1500 meter undervannskabel som skal termineres på sjø og landside og testes før og etter utlegg. Leveringen skal også inkludere detaljerte tegningsunderlag? Som bygget. Utlegging av kabel vil bli utført av ffi ved hjelp av Sjøforsvarets spesialfartøy knm Tyr i 2 kvartal 2010.
ffi er en sivil forskningsinstitusjon direkte underlagt Forsvarsdepartementet. Virksomheten har 666 ansatte, hvorav 454 er forskere og ingeniører som utvikler teknologi og kunnskap for å gjøre Norge i stand til å ha et tidsriktig og effektivt forsvar. Instituttet er tverrfaglig og dekker fag som matematikk, fysikk, informasjonsteknologi, kjemi, biologi, medisin, psykologi, statsvitenskap og økonomi. Instituttet ligger på Kjeller ved Lillestrøm, og har en mindre arbeidsenhet i Horten. For mer informasjon se våre hjemmesider #URL0#
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. følg deretter instruksjoner på nettsiden.
#URL1#? Id=(info fjernet)
Anbud id:
74360
  • Sted:
    Horten
  • Registrert:
    Onsdag 2. Desember 2009

Lignende oppdrag i Vestfold

2 anbud