Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1059 Siste år
349 Siste 3 mnd
76 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

26-2009 undervannskabel med terminering sjø- og landside

Registrert Dato: Onsdag 02. Desember 2009

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) ønsker å skifte 1500 meter undervannskabel på Herdla utenfor Bergen.

  Det skal kjøpes inn 1500 meter undervannskabel som skal termineres på sjø og landside og testes før og etter utlegg. Leveringen skal også inkludere detaljerte tegningsunderlag ?som bygget?.Utlegging av kabel vil bli utført av FFI ved hjelp av Sjøforsvarets spesialfartøy KNM Tyr i 2 kvartal 2010.

FFI er en sivil forskningsinstitusjon direkte underlagt Forsvarsdepartementet. Virksomheten har 666 ansatte, hvorav 454 er forskere og ingeniører som utvikler teknologi og kunnskap for å gjøre Norge i stand til å ha et tidsriktig og effektivt forsvar. Instituttet er tverrfaglig og dekker fag som matematikk, fysikk, informasjonsteknologi, kjemi, biologi, medisin, psykologi, statsvitenskap og økonomi. Instituttet ligger på Kjeller ved Lillestrøm, og har en mindre arbeidsenhet i Horten. For mer informasjon se våre hjemmesider *** Linken er fjernet *** />

 


For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

*** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør

Ingeniører, Kjeller

Åsgårdstrand, Vestfold

Avsluttet: Onsdag 16. Desember 2009