Entreprenør, Riving, Snekker, Stålarbeider i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2559 Siste år
666 Siste 3 mnd
252 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

26hav11 - oppførelse av lagerbygning

Registrert Dato: Fredag 13. Mai 2011

Statens vegvesenets region øst (SVRØ) vil mot slutten av 2011 igangsette bygging av ny atkomst til Sydhavna. For å gi plass til atkomsten (vestvendt rampe fra Mosseveien, over Østfoldbanen, havnespor og havnevei og ut på Kongshavnterminalen), må skur 74 på terminalområdet rives. Denne forespørselen har til formål å anskaffe et midlertidig skur til erstatning for dagens skur 74.
Spesielt for denne konkurransen er at det kreves at alle entreprenører kan gjennomføre og ferdigstille alle arbeider innenfor 12 kalenderuker, regnet fra byggherrens ordre om oppstart etter kontraktssignering til overlevering, jf. pkt. 3.3.3 i denne forespørselen. Det skal tas høyde for at tilleggsarbeider på 15% av totalt arbeidsomfang og 15% på de enkelte delarbeider skal kunne gjennomføres innenfor disse 12 kalenderukene.
Tidspunkt for oppstart er avhengig av SVRØs endelige beslutning om tidspunkt for riving av eksisterende skur 74 - dette kan forskyves. Dersom dette forskyves vil utførelse av dette midlertidige skuret (som skal være en erstatning for dagens skur 74) bli forskjøvet tilsvarende. Kontrakt vil da inngås iht. fremdriftsplan i pkt. 1.3, og entreprenørens kompensasjon blir indeksregulert ved evt. senere oppstart. Oppstart må kun skje på byggherrens ordre.
Det tas videre forbehold om at gjennomføring i sin helhet avlyses - kontrakten vil da bli annullert uten at entreprenør tilstås kompensasjon.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Riving, Snekker, Stålarbeider

Bygging, Entreprenør, Riving, Skur

Oslo, Oslo

Avsluttet: Tirsdag 21. Juni 2011