Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Snekker, Vaktmester i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

27-BYM-2021 Oppgradering av Rudolf Nilsens plass

Prosjektet omfatter ombygging og oppgradering av Rudolf Nilsens plass i Oslo.
Plassen grenser til Vahls gate i nord, Heimdalsgata i vest og Herslebs gate i sør. i øst ligger Vahl skole med tilgrensende skolegård. Plassen fungerer i dag som utvidete skolegård i tillegg til å være en viktig nabolagspark. Bydel Gamle Oslo(bgo) har hatt ansvar for anlegget siden det ble overført fra Friluftsetaten i 2004. Områdeløft Grønland og tøyen har gjennomført flere ulike prosjekter i nærområdet. Det er innhentet innspill fra nærområdet (medvirkning) i forbindelse med oppgraderingen av dette området.
Rudolf Nilsens plass er en nabolagspark som i dag består av kunstgressbane/kunstisbane inkl. Bygg med kjølemaskin, ballbinge, en liten lekeplass med sand, gangveier og større plenarealer. Plasser inneholder videre skulptur, kildesorteringsbeholdere, bordtennisbord og frigo-bua. Storparten av aktiviteten er i dag knyttet opp mot kunstgressbanen/isbanen og ballbingen. Hovedbrukerne av anlegget er barn og unge, bl. a. Mange elever fra Vahl skole. i Frigo-bua er det muligheter for lån av skøyter og annet utstyr for bruk på plassen.
Med den planlagte oppgraderingen vil det skapes plasser for aktivitet på hele plassen, samtidig som de grønne rammene beholdes. Områdene på plassen er i beskrivelsen gitt navn som beskriver funksjon og utforming.
i nord mot Vahls gate skal det bygges en multibane. En multibane er en fleksibel aktivitetsflate som kan benyttes til forskjellig type ballspill, dans, sykkel og opphold. Multibanen knyttes sammen med Frigoplassen som knyttes opp mot Frigobua med sine aktivitetstilbud for barn og unge.
Med unntak av ett stort og fem mindre trær på plassen skal alle trær bevares. Dette legger strenge føringer for transport, lagring og graving da dette ikke må skade trærnes stammer, trekroner eller rotsone. i forprosjektet var det forutsatt at også to platanlønn ved Frigo-bua skulle fjernes. Disse ønskes nå bevart. te må utføre ny prosjektering av dekke og utforme en løsning som ivaretar denne endringen.
Det skal benyttes en stor del permeable dekker på plassen, samtidig som alt overvann føres direkte til beplantede arealer.
For nærmere informasjon, se vedlegg 01 Funksjonsbeskrivelse.
Anbud id:
712757
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Onsdag 14. April 2021

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud