Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Rørlegger, Snekker, Solskjerming, Ventilasjon i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

29165 Asker vgs - Totalentreprise inneklima

Hoveddelen av prosjektet omfatter ombygging og oppgradering av bygningsfløy A2 Administrasjon. Bygningen er oppført i 1955 med tre etasjer med kjeller og loftsetasje. Varmeanlegget skal oppgraderes på hele skolen og anlegget tilkoples en ny luft til vann varmepumpe.
Prosjektet omfatter også begrensede arbeider i øvrige deler av bygningsmassen: .
Bygg b fra 1985 skal få nytt ventilasjonsaggregat på loft og kanalnettet oppgraderes. Bygget skal få nye himlinger og ny belysning. Det skal og etableres vannbåren varmeanlegg med radiatorer i 1. Og 2. Etasje til erstatning for eksisterende panelovner.
Klasseromsfløy A1 skal få nye akustiske himlinger og ventilasjonsanlegget skal tilpasses de nye himlingene samt at det skal etableres lydfeller på kanalene.
Det skal etterisoleres mot kaldt loft og alle solutsatte fasader skal utstyres med automatisk solavskjerming.
Bygning e skal få ny utvendig automatisk solavskjerming og nye radiatorer tilpasset varmepumpen. Ventilasjonsaggregater skal ha nye varmebatterier og det installeres kjøling på aggregatene. Det etableres vav-spjeld i klasserom mv.
Bygning c er en gymsal fra 1950-tallet som skal få ny automatisk solavskjerming. Loftsdekke mot kaldt loft skal etterisoleres.
Anbud id:
508905
  • Sted:
    Asker
  • Registrert:
    Torsdag 15. Februar 2018

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud