Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

3-årig rammeavtale - elektrikertjenester

Anskaffelsen skal dekke oppdragsgivers behov for elektrikerarbeid og - materiell ved Oslo rådhus og Heftyehuset. Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å unnta større arbeider fra avrop på rammekontrakten, fortrinnsvis arbeider av slik størrelse og karakter at det er hensiktsmessig med konkurranse. Oppdragsgiver avgjør hvilke arbeider som skal unntas.
Rammeavtalen skal sikre rådhusets forvaltningstjeneste stabil og sikker tilgang til elektrikertjenester, i forbindelse med planlagte arbeider og akutte situasjoner som måtte oppstå i forbindelse med tjenesteområdet. Det gjøres spesielt oppmerksom på at rådhusets installasjoner sto ferdige før 1940, og det er fremdeles i bruk elektriske installasjoner fra den tid. Dette innebærer at tjenesteyter må kunne spesialtilpasse løsninger i forhold til antikvariske verdier.
Oppdragsgivers behov er beregnet til ca. Kr 380 000 pr. år. Det gjøres oppmerksom på at oppdragsgiver ikke forplikter seg til å foreta avrop under rammeavtalen til et bestemt volum. Årlig oppgitt kostnad er basert på tidligere regnskapsår. Det fremtidige behov for elektrikertjenester vil kunne endre seg fra tidligere år.
Anbud id:
69340
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Onsdag 21. Oktober 2009

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud