Entreprenør, Rørlegger i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1687 Siste år
452 Siste 3 mnd
126 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

3-årig rammeavtale - rørleggertjenester

Registrert Dato: Fredag 29. Mai 2009

Anskaffelsen skal dekke oppdragsgivers behov for rørleggerarbeid og - materiell ved Oslo rådhus og Heftyehuset. Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å unnta større arbeider fra avrop på rammekontrakten, fortrinnsvis arbeider av slik størrelse og karakter at det er hensiktsmessig med konkurranse. Oppdragsgiver avgjør hvilke arbeider som skal unntas.
Rammeavtalen skal sikre Rådhusets forvaltningstjeneste stabil og sikker tilgang til rørleggertjenester, i forbindelse med planlagte arbeider og akutte situasjoner som måtte oppstå i forbindelse med tjenesteområdet. Det gjøres spesielt oppmerksom på at Rådhusets installasjoner sto ferdige før 1940, og det er fremdeles i bruk rør-installasjoner fra den tid. Dette innebærer at tjenesteyter vil møte originale rør i stål og kobber i ukurante dimensjoner.
Oppdragsgivers behov er begrenset til ca 400 000 pr. år. Det gjøres oppmerksom på at oppdragsgiver ikke forplikter seg til å foreta avrop under rammeavtalen til et bestemt volum. Årlig oppgitt kostnad er basert på tidligere regnskapsår. Det fremtidige behov for rørleggertjenester vil kunne endre seg fra tidligere år.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere