Entreprenør, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2606 Siste år
886 Siste 3 mnd
254 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

3-årig rammeavtale - tømrer-/snekkertjenester

Registrert Dato: Mandag 26. Oktober 2009

Anskaffelsen skal dekke oppdragsgivers behov for tømrer-/snekkertjenester og materiell ved Oslo rådhus og Heftyehuset, både utvendig og innvendig. I tillegg skal tjenesteyter sørge for å innhente tjenester fra andre håndverksgrupper. Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å unnta større arbeider fra avrop på rammekontrakten, fortrinnsvis arbeider av slik størrelse og karakter at det er hensiktsmessig med konkurranse. Oppdragsgiver avgjør hvilke arbeider som skal unntas.
Rammeavtalen skal sikre Rådhusets forvaltningstjeneste stabil og sikker tilgang til tømrer-/snekkertjenester, samt andre tilsluttete fagområder i forbindelse med planlagte arbeider og nødvendig vedlikehold som måtte oppstå i forbindelse med tjenesteområdet.
Oppdragsgivers behov er estimert til ca. 350 000 per år. Det gjøres oppmerksom på at oppdragsgiver ikke forplikter seg til å foreta avrop under rammeavtalen til et bestemt volum. Årlig oppgitt kostnad er basert på tidligere regnskapsår. Det fremtidige behov for tømrer-/snekkertjenester vil kunne endre seg fra tidligere år.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Snekker

Tjenesteyter, Vedlikehold

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 16. November 2009