Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Snekker i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2341 Siste år
900 Siste 3 mnd
177 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

3 stk. leikeparkar hjelmeland kommune

Registrert Dato: Torsdag 14. Januar 2010

Anskaffing av leveranse av 3 stk leikeplassar i Hjelmeland kommune.
Utforminga av dei forskjellige lekeplassane er gjort av Asbjørn Flemmen, Volda. Han er også den som har utforma arbeidsbeskrivingane som ligger til grunn for anlegga. Spesifisert utstyr skal leveras av firma Leikforum as, bildekk, traktordekk, bussdekk etc. er entreprenørs ansvar å skaffa..

Leikeplass 1: Gjelder eit uteområde på nordsida av Hjelmeland barneskule. Området er i eit skrånande terreng, kupert og i hovudsak stein og fjell. Her skal det anleggas ein leikeplass av type Tarzan-jungel beskrevet i vedlagt dokumentasjon, vedlegg 1.
Arbeidet vil i hovudsak bestå av utsprenging av definert område, ca 700m², planering og tilrettelegging for montasje av beskrevet utstyr.
Det er opp til entreprenøren og kome med forslag for ein utforming av terrenget som gir ei god utnytting av arealet og samtidig ikkje skaper, for born, farlige nivåforskjeller. Det skal også byggast opp ein voll på nedsida av anlegget. Dette for å skjerme for innsyn til naboeigedomen samt støy frå lekeplassen.
Entreprenør har ansvar for innkjøp og montering av anlegget i sin helhet.
Tilgang til området gjerast med å anlegga eigen adkomst mellom Hjelmeland idrettshall og barneskulen. I anleggsperioden skal det settes opp eit gjerde mellom barneskulen og anleggsområdet for å hindre at barn kommer inn i anleggsområdet i konstruksjonsperioden.

Leikeplass 2: Gjelder uteområdet ved Fister skule og barnehage. Nord-aust av skulen skal det anleggas ein s. k. Mini Tarzan-jungel med 2 master, ref detaljbeskrivelse inkludert Arbeidsbeskrivelse og Materialliste, vedlegg 2. Arbeidet vil bestå av opparbeiding av definert område (ca 400m²), planering og tilrettelegging for montasje av beskrevet utstyr. Entreprenør har ansvar for innkjøp og montering av anlegget i sin helhet.
Same regler for å beskytte born frå anleggsområdet gjeld her.

Leikeplass 3: Gjelder uteområdet ved Årdal skule og barnehage. Terrenget her er flatt og relativt lett å opparbeida. Sør av skulen skal det anleggas en s. k. Mini Tarzan-jungel med 3 master, ref detaljbeskrivelse inkludert Arbeidsbeskrivelse og Materialliste, vedlegg 3. Arbeidet vil bestå av opparbeiding av definert område (ca 400m²), planering og tilrettelegging for montasje av beskrevet utstyr. Entreprenør har ansvar for innkjøp og montering av anlegget i sin helhet.
Same regler for å beskytte born frå anleggsområdet gjeld her.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere