Arkitekt, Prosjektleder i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1740 Siste år
1217 Siste 3 mnd
92 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

30047 Plan- og designkonkurranse vedr. nytt hovedkontor for Viken fylkeskommune

Registrert Dato: Mandag 30. November 2020

Prekvalifisering til idekonkurranse.
Viken fylkeskommune, avdeling Eiendom, inviterer prosjekteringsgrupper til prekvalifisering for idékonkurranse for: 30047- Nytt hovedkontor i Sandvika. Anskaffelsen gjennomføres som en plan- og designkonkurranse (idekonkurranse) i henhold til forskrift om offentlige anskaffelser Del I og V.
Oppdragsgiver har til hensikt inngå kontrakt med vinneren av idekonkurransen, jf. FOA § 13-4 g).
Tildelingskriterier i plan- og designkonkurransen:
Vinner vil bli kåret i henhold til en totalvurdering hvor arkitektur hovedkontor og arkitektur stedsutvikling er hovedkriteriene. Underkriterier blir angitt i konkurransegrunnlaget. Bedømmelse skjer på grunnlag av følgende kriterier:
Arkitektur stedsutvikling
Klar arkitektonisk idé som forsterker byens og områdets identitet og utviklingen av Sandvika nord med omkringliggende bygg, torg, plasser/ gater samt en felles løsning på trafikk og gang-/sykkel ut fra kommunens planprogram og VFK`s ønsker.
Arkitektur hovedkontor
Høy arkitektonisk egenverdi med en volumoppbygging som gir et helthetlig og samlende, nøkternt kontorbygg, oppfyllelse av rom- og funksjonskrav, oppfyllelse av Breeam Nor Excellent, gjennomførbarhet, arealenes fleksibilitet/ generalitet, økonomi, samt et robust bygg som tåler endringer etc.


Referansenummer:  2020/138083

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift