Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Sanering, Transport i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2386 Siste år
836 Siste 3 mnd
199 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

3054 brakerøya miljøtiltak trinn 2 - transport og avhending av forurensede masser

Registrert Dato: Mandag 05. Juli 2010

Iht. pålegg fra KLIF (tidl. SFT) av 15.8.2008 om å treffe tiltak for å stanse, fjerne eller begrense virkningen av grunnforurensningen ved NSBs tidligere impregneringsverk på Brakerøya, Lier og Drammen kommune, Buskerud, startet Rom Eiendom AS i 2009 oppryddingsarbeidet på Brakerøya.
Oppryddingsarbeidet skal gjennomføres trinnvist i to trinn. Trinn 1, som startet opp i 2009, består av en renseteknisk løsning for å håndtere grunnforurensningen på området. Trinn 2 av oppryddingsarbeidet som består av fjerning av forurensning i grunnen som kan medføre helse- eller miljøfare for fremtidig arealbruk i samsvar med pålegget fra KLIF skal gjennomføres når trinn 1 avsluttes i 2010. Trinn 2 består blant annet av fjerning og bortkjøring av forurensede masser over stedspesifikke akseptkriterier iht. tiltaksplanen for trinn 2.
Denne entreprisen omfatter bortkjøring og avhending av ca. 5000 m3 med forurensede masser over stedspesifikt akseptkriterium på 1700 mgPAH/kg, samt tilkjøring og utlegging av masser etter endt tiltak.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Sanering, Transport

Bortkjøring, Eiendom, Fjerning

Drammen, Buskerud

Avsluttet: Mandag 16. August 2010