Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1093 Siste år
367 Siste 3 mnd
81 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

32-sam-2009 forprosjekt - kollektivtrafikktiltak i storgata

Registrert Dato: Tirsdag 02. Februar 2010

Denne anskaffelsen gjelder forprosjekt for kollektivtrafikk tiltak i Storgata med det formål å komme frem til et anbefalt alternativ for utforming av Storgata som skal være et tilstrekkelig grunnlag for videre bruk i et reguleringsarbeid.
Storgata har en sentral rolle for kollektivtransporten som trafikkerer mot sentrum over Nybrua, fra Thorvald Meyers gate og nedre Trondheimsveien. Samtidig skal Storgata hensynta fotgjengere, være en gangtrasé til og fra sentrum, og imøtekomme behov i forbindelse med handel og service. Det skal i forprosjektet vurderes ulike alternativer for dette område.
Kvartalene i Storgata kan med hensikt ha ulik utforming etter ulik funksjon. Nye holdeplassløsninger skal vurderes, og oppstramming av krysset Hausmannsgate x Storgata for å skape et ryddig kjøremønster, og sikre gode og trygge overgangsmuligheter for myke trafikantgrupper skal vurderes. Det skal gjøres vurderinger av konsekvenser, blant annet i forhold til kapasiteten og avviklingen av kollektivtrafikken, tilgjengeligheten til holdeplasser, tilgjengeligheten for fotgjengere og gaterom. Trafikksikkerhet skal vurderes i alle alternativene.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Oslo, Oslo

Avsluttet: Onsdag 24. Februar 2010