Entreprenør, Kulde & varme, Rørlegger, Vann & avløp i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1882 Siste år
499 Siste 3 mnd
132 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

32HAV11 - Rørtekniske anlegg

Registrert Dato: Torsdag 07. Juli 2011

Oslo Havn KF har til hensikt å oppføre et nytt servicebygg på Sjursøya inneholdende blant annet garasje, trafo, verksted/vaskehall, samt kontor, spisesal og garderobearealer. Prosjektet er del av den pågående konsentrering av havnevirksomheten i Oslo til Sydhavna, med bl.a. lokalisering av verkstedsfasiliteter på Sjursøya. Bygget er i hovedsak er prefabrikkert betong/glass bygg på ca 3000m2 i 3 etasjer.
Bygningen inneholder anlegg for sanitær, varme, kjøling, trykkluft, vask av kjøretøy/maskiner etc. På grunn av byggets funksjoner er uttrekksledninger for spillvann splittet opp i spillvann, fettholdig spillvann og oljeholdig spillvann. Olje- og bensinutskiller samt fettutskiller er plassert nedgravd utvendig. Spillvann samles etter utskillere og tilknyttes eksisterende ledninger. Takvann og overvann fra gårdsplass føres ut i havnebassenget.
Oppvarming og kjøling av bygget skjer via ny energisentral som planlegges i eksisterende nabobygg (skur 88). Ny energisentral er ikke en del denne entreprisen. Varmeanlegget blir et lavtemperaturanlegg med radiatorer, gulvvarme og noen luftvarmere, for oppvarming av de forskjellige rom.
I tillegg til romoppvarmingen har vi felles varme- og kjølebatteri i ventilasjonsaggregater. For kjøling av ventilasjonsluften og kjølebaffler benyttes frikjøling via energibrønner. I tillegg til kjøling av ventilasjonsluften er kontorer, kantine, treningsrom etc. utstyrt med kjølebaffler for individuell regulering av kjølingen.
Videre legges det opp trykkluftanlegg og vaskeanlegg (ikke vaskeautomat). Høytrykksvasker og trykkluftkompressor plasseres i egne rom.
Det henvises til orientering om anskaffelsen og tegningene for omfanget av leveransen.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere