Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1085 Siste år
359 Siste 3 mnd
86 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

33-sam-2010 rammekontrakt for prosjektering og kontroll av støytiltak

Registrert Dato: Fredag 01. Oktober 2010

I forbindelse med støytiltak av boliger langs kommunale veier har Samferdselsetaten behov for konsulenttjenester for utarbeidelse av tilstandsrapporter, støyutredninger i forbindelse med reguleringsplaner, prosjektering av støyskjermer og fasadetiltak og kostnadsoverslag samt etterkontroll av utførte støytiltak. Det vil også bli behov for konsulenttjenester til andre støyrelaterte oppgaver.
Tilstandsrapportene og kostnadsoverslagene vil danne grunnlag for eventuell økonomisk støtte til støytiltak og vurdering og prosjektering av støytiltak. Som del av planlegging/prosjektering skal konsulenten utarbeide plan for HMS i byggefasen i samsvar med HMS-byggherreforskriften og utarbeide søknad om rammetillatelse til Plan og bygningsetaten. Etterkontroll av utførte støytiltak er nødvendig ved utbetaling av tilskudd.
Ytterligere opplysninger om oppdraget fremgår av konkurransegrunnlag med vedlegg som er tilgjengelige for nedlasting på Oslo kommunes anskaffelsesportal: *** Linken er fjernet *** /> Nedlastingen er gratis.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere