Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4950 Siste år
1267 Siste 3 mnd
401 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

34?BYM- 2013 Rehabilitering av inneklimaet i Klemetsrudhallen

Registrert Dato: Søndag 24. Mars 2013

Oppdraget gjelder rehabilitering og oppgradering av inneklima i Klemetsrudhallen.
Oppdraget er en totalentreprise hvor alle fag er inkludert, bygning, VVS- installasjoner, elkraft for VVS, Tele og automatisering (automatikk for VVS).
Anskaffelsens formål er å rehabilitere og oppgradere inneklimaet i Klemetsrud fjellhall.
Omfanget gjelder hele hallen.
Konkurransegrunnlaget inneholder en grunnleggende kravspesifikasjon utarbeidet av Sweco as for rehabilitering av ventilasjonsanlegg med prosesskjøleanlegg for avfukting, ny automatikk og nødvendige el.arbeider m.v. i Klemetsrud fjellhall. Denne entreprisen inkluderer følgende fagkapitler:
1. Felles krav for alle fag
2. Bygning (rivning/ demontering og bygningsmessige hjelpearbeider for VVS og elektro)
3. VVS-installasjoner
4. Elkraft (for VVS-installasjoner)
5. Tele og automatisering (automatikk for VVS)
Kravspesifikasjonen er bygget opp over bygningsdelstabellen iht. NS 3451, utgave 2009
Rehabiliteringen innebærer i hovedsak fjerning av eksisterende hovedventilasjonsaggregat med kjølemaskiner, el.-kjele med tilhørende røranlegg og montering av nytt ventilasjonsaggregat med ny kjølemaskin med nytt røranlegg. Det skal vurderes om noe av eksisterende kanalnett skal skiftes ut. Rehabiliteringen vil også inkludere nødvendige elektriske og bygningsmessige arbeider. Bl.a. skal eksisterende hovedtavle skiftes ut.
Arbeider på ventilasjonsanlegget har beredskapsmessig stor betydning. Det stilles krav til at leverandør plikter til å utføre arbeidet som møter krav fra Sivilforsvaret blant annet til ventilasjonsanlegg, gjennomføringer for rør etc. FOR 1995-03-15 nr 254: Forskrift om tilfluktsrom.
Vedlagt kravspesifikasjon er grunnleggende for anbudet og arbeidene som ønskes utført. Det presiseres at entreprenøren som totalentreprenør selv er ansvarlig prosjekterende og har det fulle ansvaret for at utførelsene i hht. alle forskrifter og krav som settes til anlegget. Dette gjelder også for de arbeidene som underentreprenører utfører for entreprenøren.
For nærmere beskrivelser se kravspesifikasjonen i vedlegg 1.