Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1005 Siste år
278 Siste 3 mnd
76 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

36-ude-2010 faglig oppfølging skoleutviklingsprosjekter i den kulturelle skolesekken i oslo kommune

Registrert Dato: Torsdag 04. November 2010

Skoleutviklingsprosjekter i Den kulturelle skolesekken skal bidra til å utvikle en helhetlig og bevisst innlemmelse av kunstneriske og kulturelle uttrykk i realiseringen av skolens læringsmål. Arbeidet med de enkelte prosjektene skal fokusere på hvordan skolen kan bruke kunst og kultur i utvikling ved og av egen skole. Samarbeid med profesjonelle aktører innenfor feltet er en viktig del av prosjektet. Utdanningsetaten ser det som avgjørende at Den kulturelle skolesekken i større grad integreres i arbeidet med å utvikle elevenes helhetlige kompetanse, men også være bidragsyter inn i fagene.
I avviklingen av de lokale skoleutviklingsprosjektene er det behov for faglig oppfølging av den enkelte skole. Leverandøren av denne veiledningstjenesten skal ha ansvar for faglig innhold på samlinger, samtaler på skolene, dokumentasjons- og erfaringsutvekslingssamling og utarbeidelse av et faglig notat ved prosjektets slutt. Leverandøren er også med på uttaket av skoler.
Oppdraget gjelder faglig oppfølging av 10 skoler i skoleutviklingsprosjektet 2011 og 10 skoler i skoleutviklingsprosjektet 2012, samt ansvar for faglig innhold på felles samlinger.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Oslo, Oslo

Avsluttet: Onsdag 01. Desember 2010