Elektriker, Entreprenør, Rørlegger, Ventilasjon i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3449 Siste år
1068 Siste 3 mnd
217 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

37-evs-2009 oppgradering av ventilasjonsanlegg ved elvebakken vgs

Registrert Dato: Onsdag 11. November 2009

Elvebakken skole har fått større elevbelastning og må derfor utbedre luftbehandlingsanlegget.
Som en midlertidig løsning, ble det sommeren 2008 installert mobile klasseromsaggregater i de arealene som hadde størst belastning. Det skal nå utføres en permanent ombygning av anlegget.
Ved hovedrehabiliteringen i 2001, ble det avsatt plass til aggregat i teknisk rom og det ble montert 2 stk. Ø500 kanaler mellom teknisk rom i 4.etg. og 2. etg. for fremtidig bruk. Denne entreprisen omfatter levering og installering av nytt luftbehandlingsaggregat i 4.etg. omlegging av eksisterende kanaler og ventiler i 2. og 3. etg. samt nye kanaler og ventiler tilknyttet nytt aggregat. Det er i klasserommene en utstrakt bruk av VAV-regulering og entreprisen skal inkludere komplett automatikk, tilknytning til og omprogrammering av SD-anlegg.
Hovedtyngden av entreprisen er relatert til ventilasjonsanlegget og ventilasjonsentreprenøren vil derfor være generalentreprenør med ansvar for samtlige hjelpearbeider. Det vil blant annet si elektrisk tilkobling, tilknytning av varmtvannsbatteri til det vannbårne varmeanlegget, bygningsmessige hjelpearbeider som hulltakning, branntetting osv.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere