Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Stålarbeider i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1868 Siste år
673 Siste 3 mnd
163 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

37-sam-2010 zinober bro

Registrert Dato: Mandag 28. Juni 2010

Oppdragsgiver skal anskaffe entreprenør til riving av eksisterende Zinober bro, bygging av en midlertidig vei- og bro forbindelse over elva og bygging av ny Zinober bro.
Dagens Zinober bro i Sørkedalen er bygd i 1933 med landkar av stein og med stålplatebærere som bærende element. Brua er i svært dårlig forfatning, særlig da landkarene der flere av steinene har gitt etter for tyngden av trafikken og har seget noe fra hverandre. Rekkverkene og rekkverksinnfestningene i bruplata er også i svært dårlig stand. Brua er 17 meter lang og bare 5,5 meter bred. Broen er dermed langt smalere enn Sørkedalsveien for øvrig og representerer dermed et sikkerhetsproblem. Oppdragsgiver har derfor vedtatt å skifte ut brua med en bredere og mer tidsmessig løsning der også gang- og sykkeltrafikken får et tilbud.
Under byggingen blir det etablert en midlertidig veg- og bruforbindelse like nedstrøms for brustedet. Det finnes ingen akseptable omkjøringsveier i Sørkedalen.
Den midlertidige brua vil bli montert og demontert av Vegdirektoratets reservebrumannskap, men de forutsetter bistand fra valgt entreprenør med 2 mann i 6 dager både ved montering og demontering av brua. Timeraten vil være lik den entreprenøren har for timearbeid i hovedavtalen med oppdragsgiver.
Vegen fram til den midlertidige brua på begge sider er en del av denne entreprisen.
Den nye broa blir 10 meter lengre enn den gamle for å gi bedre plass til viltpassasje og for å utvide flomløpet. Bredden på brua baseres på 2 kjørefelt a 3,0 m samt 3,0 m gang og sykkelfelt.
Konkurransegrunnlag med vedlegg er tilgjengelig for nedlasting på Oslo kommunes anskaffelsesportal adresse: *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere