Snekker i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

538 Siste år
139 Siste 3 mnd
57 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

4 tømrerjobber; rehabilitering kjøkken, innvendig 2etg og balkong, og skifte tak

Registrert Dato: Fredag 04. Mars 2011

I forbindelse med oppussing av vårt hus ønsker vi tilbud på fire ulike jobber. Tilbyder kan gi tilbud på en eller flere av jobbene. Pristilbudene vil avgjøre hvor mange av jobbene som utføres i år.

Arbeid 1: Kjøkken
Kjøkkenet skal byttes ut. I den forbindelse skal det eksisterende gulvet byttes ut, samtidig som stubbloftsleire fjernes. Det skal legges nytt furugulv på eksisterende bjelkelag og isoleres. De to ytterveggene på kjøkkenet strippes inn til laftavegg. Disse veggene skal etterisoleres med 50 og 100 mm isolasjon. Vi har i dag kontrakt med elektriker og arbeid må koordineres dere i mellom.
Vi kommer til å demontere kjøkkenet og rive kledning inn til laftaveggene selv.
Vi ønsker tilbud på følgende tjenester:
• Fjerne gulv ned til eksisterende bjelkelag.
• Sugebil for å fjerne stubbloftsleire - isolere etasjeskiller (Kjeller/1.etg.).
• Legge nytt furugulv ( ikke selvbærende)
• Oppbygging av innside laftavegg - etterisolering – disse to veggene skal kles med (ru)panel.
• Oppsetting av kjøkken langs en yttervegg samt montering av kjøkkenøy.
• Utforing av ett vindu
• Forsterkning av gulv under kjøkkenøy med stålbjelke på underside etasjeskiller.

Andre punkter som naturlig faller inn under dette arbeidet skal også prises. Det forutsettes av tilbyder har kontakt med rørlegger når det gjelder til-/ og frakobling av vann og avløp.
Denne jobben med kjøkken ønskes utført i mai måned.

Arbeid 2: Rehabilitering innvendig 2.etg.
2. etg skal rehabiliteres, vegger og himling strippes ned til laftavegg/etasjeskiller/skråtak. Det elektriske skal skiftes ut, vi har kontrakt med elektriker.Tilbyder må koordinere arbeidet med elektriker. Yttervegger og himling etterisoleres med 100 mm mineralull. Himling kles med panel og yttervegger med gips og rettes opp. En lettvegg skal settes opp, 3 vinduer skal skiftes, og det skal settes inn ny balkong dør med sidevinduer. Huset er bygget i 1922, og vi har de originale byggetegningene. Balkong dør med sidevinduer ønskes etablert slik som de var tenkt på byggetegningene.
Vi kommer selv til å utføre all riving i forbindelse med dette arbeidet.
Vi ønsker tilbud på det øvrige arbeidet som er beskrevet over.

Arbeid 3: Rehabilitering av balkong.
Balkongen er antageligvis fra byggeår. Vi ønsker tilbud på utbedring av denne. Bæringen til balkongen er av gammel byggeskikk, og det er mulig at ny bæring må vurderes. Vi ønsker tilbud med en detaljert beskrivelse av utførelse og bakgrunn for eventuelle endringer av bæresystem.

Arbeid 4. Utskifting av tak.
Huset har en grunnflate på ca 70 kvm. Huset har salttak og en ark på den ene siden. Ved utskifting av tak ønskes lufting over tak, samt at taket etterisoleres. Vi ønsker tilbud på utskifting av tak, inkludert undertak, og beskrivelse av hvordan arbeidet skal utføres med hensyn til hvor stor luftingen blir, utførelse av isolering og beskrivelse av hvordan luftingen ivaretas ved ark.

Krav for å gi tilbud på disse 4 jobbene:
• Mesterbrev og relevante referanser.
• Kommunikasjon skal foregå på norsk
• Tilbyder skal ha kjenneskap til norsk standard samt bør ha kjennskap til byggeskikk fra tiden huset ble bygget, 1920-tallet.