Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Stålarbeider, Ventilasjon i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

40-SAM-2011 Vikatrappen, rehabilitering

Vikatrappen består i dag av hule betongelementer fra 1970- og 80-tallet. Trappen har et gatevarmeanlegg som ikke har fungert, og det har blitt benyttet salt for å holde trappen snø- og isfri om vinteren. Dette har medført at betongelementene har blitt skadet og hele trappen skal derfor reetableres med granitt.
Alle betongelementer og heller og gatevarmeanlegg skal rives ned til underliggende betongkonstruksjon.
Den nye trappen har et areal på ca 700 m² fordelt på massive trinn med innfelte trappeneser og heller på reposer. Det skal etableres vannbåren gatevarme i gangsone(r), ca 130 m², og stålrekkverk med innfelt belysning.
Det er lagt inn tre opsjoner som til sammen utgjør 100 m² med gatevarme, og 205 m² horisontalt areal med granittheller. Areal for gatevarme i opsjon 1 er inkludert i totalt areal for trapp over. Se for øvrig teknisk beskrivelse.
Da Vikatrappen ligger i et meget sentralt bystrøk med stor publikumstrafikk, må det legges vekt på at god sikring og fremkommelighet for publikum er opprettholdt gjennom hele anleggsperioden.
Det vil i denne konkurransen bli avholdt tilbudskonferanse. Oppmøte Vikatrappen
torsdag 17. November kl. 13
Ytterligere opplysninger om konkurransen fremgår av konkurransegrunnlag med vedlegg som er tilgjengelig for gratis nedlasting fra Oslo kommunes anskaffelsesportal: #URL0#
Anbud id:
173377
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Torsdag 10. November 2011

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud