Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Stålarbeider i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

43HAV20 Service og vedlikehold av jernbanespor og veisikringsanlegg

Jernbanesporet på Oslo havn er viktig bl. a. For transporten av flydrivstoff fra sjøen og opp til Gardermoen. i henhold til Forskrift om krav til private sidespor og godsbane, skal virksomheter bl. a. Ha bestemmelser om drift og vedlikehold som ivaretar tilfredsstillende sikkerhet. §5 Krav til sikkerhetsstyringssystem og § 9. Kontroll og vedlikehold av infrastruktur, sier noe om dette.
i henhold til Tillatelsesforskriften er Statens jernbanetilsyn tilsynsmyndighet i henhold til jernbaneloven § 3d, § 3e, § 3f, § 3g og § 13. Statens jernbanetilsyn utøver tilsyn i henhold til jernbaneloven § 11 og får den myndighet som tilligger departementet i jernbaneloven § 11 syvende ledd til å tilbakekalle tillatelser gitt i medhold av loven ved brudd på vilkår og krav som er satt til virksomheten.
For å kunne etterkomme disse lovene og forskriftene, må Oslo Havn kf tiltransportere seg dette. Dette kan enklest oppnås ved en rammeavtale.
Se kravspesifikasjon for mer informasjon om anskaffelsens omfang.
Anbud id:
680237
  • Sted:
    Oslo, Bærum Asker, Lillestrøm, Nordre Follo, Ullensaker, Nesodden, Frogn, Vestby, Ås, Enebakk, Lørenskog, Rælingen, Aurskog-Høland, Nes, Gjerdrum, Nittedal, Nannestad, Eidsvoll, Hurdal  Vis alle
  • Registrert:
    Torsdag 5. November 2020

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud