Alarm & sikkerhet i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

216 Siste år
162 Siste 3 mnd
7 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

458 - anskaffelse av rfid-teknologi til asker bibliotek

Registrert Dato: Fredag 26. Mars 2010

? Bibiloteket i Asker kommune skal effektivisere driften ved å innføre system for RFID-merking av bøker, CD?er, filmer og annet. Samtidig skal det på plass sikring ved utganger og terminaler for registrering av utlån/levering.
? Asker kommune trenger i første omgang ca 155 000 RFID-brikker - hvorav ca 130 000 skal brukes til merking av ikke-optisk materiale og ca 25 000 skal brukes til merking av optisk materiale. Det skal videre anskaffes 4 RFID-lesere (3 til hovedbiblioteket og 1 til Heggedal filial). I tillegg skal vi ha på plass komplette skrankeløsninger, alarmportaler og selvbetjeningsautomater. m.m.
? Leveransen omfatter også levering av og support på all nødvendig programvare og komplett dataløsning (herunder service- og vedlikehold) med tilhørende integrasjon til dagens bibliotek-system (Bibliofil). I tilknytning til leveransen vil det være behov for noe opplæring og support- og brukerstøtte m.m.
? Det er anledning til å komme med tilbud på hele eller deler av anskaffelsen. Dersom ikke tilbyder kan levere alt som etterspørres - må dette gå tydelig fram i tilbudet. Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å inngå en eller flere kontrakter om levering av hele eller deler av leveransen.

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift