Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

458 - anskaffelse av rfid-teknologi til asker bibliotek

? Bibiloteket i Asker kommune skal effektivisere driften ved å innføre system for rfid-merking av bøker, cd? Er, filmer og annet. Samtidig skal det på plass sikring ved utganger og terminaler for registrering av utlån/levering.
? Asker kommune trenger i første omgang ca 155 000 rfid-brikker - hvorav ca 130 000 skal brukes til merking av ikke-optisk materiale og ca 25 000 skal brukes til merking av optisk materiale. Det skal videre anskaffes 4 rfid-lesere (3 til hovedbiblioteket og 1 til Heggedal filial). i tillegg skal vi ha på plass komplette skrankeløsninger, alarmportaler og selvbetjeningsautomater. m. m.
? Leveransen omfatter også levering av og support på all nødvendig programvare og komplett dataløsning (herunder service- og vedlikehold) med tilhørende integrasjon til dagens bibliotek-system (Bibliofil). i tilknytning til leveransen vil det være behov for noe opplæring og support- og brukerstøtte m. m.
? Det er anledning til å komme med tilbud på hele eller deler av anskaffelsen. Dersom ikke tilbyder kan levere alt som etterspørres - må dette gå tydelig fram i tilbudet. Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å inngå en eller flere kontrakter om levering av hele eller deler av leveransen.
Anbud id:
86748
  • Sted:
    Asker
  • Registrert:
    Fredag 26. Mars 2010