Betongsaging, Brønnboring, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Snekker i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1890 Siste år
642 Siste 3 mnd
165 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

490557 moss lufthavn rygge - bygg-, elektro- og utomhusarbeider

Registrert Dato: Mandag 15. Februar 2010

Moss Lufthavn Rygge skal nå oppgraderes til CATII/LVTO som vil si at fly kan ta av og lande under lavsikts forhold. I denne forbindelse skal de etableres ca 900 nye lysarmaturer i rullebanen og i taksebanene. Det skal kjernborres hull til disse armaturene i banene, kabel skal legges i et slissespor frem til nye kummer langs banekantene og det skal etableres nye kabelføringer mellom kummene og frem til banestasjonene på flyplassen. Levering, montering og nedgraving av kummer og rør inngår i denne entreprisen.
Det er en banestasjon i vestre del og en i østre del av flyplassen, og de skal begge utvides bygningsmessig med ca 20m2. Nye avganger i eksisterende elektrotavler, kabel og kabelgater skal leveres og monteres. Nye regulatorer til banelysene og nye lysende skilt til flyplassområdet er også en del av denne leveransen.
Det er utlyst 3 konkurranser fordelt slik:
- Utstyrsleveranse Banelys
- Styre- og overvåkingssytem for banelys
- Bygg-, elektro- og utomhus arbeider. (dette tilbudet)
Det er planlagt at flyplassen skal være operativ for CatII/LVTO den 1 oktober 2010, og for å kunne sette styresystemet i tårnet til testing, så må alle banelysene være ferdig montert og testet ferdig innen 1 juli 2010.
"Utstyrsleveransen Banelys" som består av lysarmaturer, lyspotter, transformatorer og kommunikasjonsenheter for styring og overvåking, vil bli tiltransportert denne kontrakten.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere