Elektriker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2607 Siste år
1845 Siste 3 mnd
102 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

4x strømpunkt, 2x taklys + jordkabel - årnes, nes

Registrert Dato: Tirsdag 06. Juli 2010

Hallo kjære fagfolk. Har flere små jobber for en som jobber i nærheten av Årnes, Nes og har i tillegg ca 3 timer til overs.

Den første - har nylig fått rørene i kjelleren utbyttet med nye, og det ble anbefalt at disse rørene ble jordsikret. Tanken med å sitte på do og få lyn opp i rompe er ikke særlig behagelig så vi var enig. Per i dag er rør-kabelen installerte men ikke tilkoble til noenting.

Andre jobben er til å installere et lyspunkt/strømpunkt med lysbryter i et av våre kjellerrom. Vi bruker det som lagringsplass for matbokser så det ville vært nyttig å ha ordentlig lys sett opp der inne.

Største jobben er barnerommet. Dette har behov for 4 strømpunkter og 1 taklys + lysbryter. Eksisterende lysbryter og strøm punkter har blitt fjernet men original strømkabelen er urørt. Dette rommet er ganske liten, omtrent 7 kubikkmeter.

Alle disse jobber bør være veldig enkle da det finnes strømpunkter/kabler i alle de områdene allerede. Tipper at vi snakke om ca. 3 timers arbeid i totalt. Har ingen av de plast strømpunktene, lysbryterne eller kablene jobbene behøver så disse kostnadene må inkluderes i endelig prisantydning. Arbeidet haster lit så de som har anledningen til å ta jobbene snarere blir prioriterte.

Ta gjerne kontakt over epost med pris antydning. Jeg er engelsk så noen lit merkelig samtaler på klunkete norsk må påregnes.

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift