Entreprenør, Mekaniske verksteder i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

390 Siste år
107 Siste 3 mnd
26 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

5 års klassing nordkapp-klasse og kv harstad - kontrakt

Registrert Dato: Mandag 04. Januar 2010

Forsvarets logistikkorganisasjon/forsyningsavdelingen-Anskaffelser (FLO/F-A) har til hensikt å inngå en kontrakt for gjennomføring av klassing, vedlikehold og eventuelle reparasjoner på 3 fartøyer av Nordkapp-klassen og KV Harstad. Kontrakten vil også omhandle mellomklassing av fartøyene (2,5 års klassing). Varigheten av kontrakten er 4 år med opsjon på 1 år.
Generelt blir det avsatt ca 4 uker pr fartøy i forbindelse med klassingen. Første klassing er tentativt planlagt utført i løpet av april måned i år og er da et fartøy i Nordkapp-klassen.
Nordkapp-klassen er i utgangspunktet bygget etter Sjøforsvarets militære regelverk (RAR). Dette regelverk har i de siste årene gjennomgått en omfattende revisjon og modernisering, hvor deler av regelverket er implementert i DnV sitt High speed, light Craft and Naval Surface Craft med tilleggsnotasjon gitt i chapter 14 Naval Support Vessel. I tillegg er de relevante deler av RAR oppdatert og inngår som nylig oppdatert NRAR regelverk.
KV Harstad er i sin helhet bygget er DnV sitt regelverk.
I 5 års rutinen inngår følgende oppgaver: Kontroll og eventuelle reparasjoner av undervannsinstallasjoner, hud og platekledning, kjøl og skuteside opp til 01 dekk, overbygg, dekksutstyr, ankersystem, innebygde tanker og trunker, drivverk, hjelpemaskineri med tilhørende utstyr, trykkluftanlegg, sjøvann og rørsystemer, tester og prøver og eventuell oppretting av dokumentasjon.
Mellom klassing er mindre oppfattende.
Oppdraget på hvert fartøy vil variere noe.
Nordkapp-klassen - deplasement på ca 3200 tonn ? lengde over alt ca 105 meter og bredde på ca 14 meter.
KV Harstad ? deplasement på 3132 tonn ? lengde over alt 83 meter og en bredde på 15,5 meter
FLO vil utnevne en inspektør som vil være kontaktperson under utførelsen av oppdragene.
Konkurranse grunnlaget sendes etter at FLO har mottatt navn og adresse på telefaks 76 11 23 45 og etter påmeldingsfristens utløp.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere