Anleggsgartner, Asfaltering, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Steinlegger, Vann & avløp i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3839 Siste år
1050 Siste 3 mnd
386 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

50-SAM-2011 Festningskvartalene del I

Registrert Dato: Onsdag 14. September 2011

Bymiljøetaten Divisjon samferdsel skal anskaffe entreprenørtjenester for opparbeidelse av Øvre Vollgate, og vestre del av Tollbugata. Prosjektet inkluderer utbytting av hovedvannledning for Vann og Avløpsetaten. Senking av areaer er nødvendig ved flere gårder innenfor prosjektområdet for å få plass til granittbelegg og gatevarme på fortau. I forbindelse med senking av area må entreprenør legge om en del kabler for nødvendig plass for skjæring av areavegg. Deretter påfølgende støpearbeider for nytt kjøresterkt dekke med eventuelt avlastningsplate. I kjørebanen vil det bli smågatestein lagt i buemønster rammet inn av renne i storgatestein. Granittheller lagt i løpere på fortauene defineres av soner med smågatestein inn mot fasadene og ytterst mot kantstein.
Det er gjennomgående vannbåren gatevarme i fortausareal. Prosjektet inkluderer ny wirestrekkbelysning, benker, sykkelparkering, avfallsbeholder og et tre.
Ytterligere informarsjon fremgår av konkurransegrunnlaget med vedlegg som lastes ned fra Oslo kommune anskaffelsesportal adresse:
*** Linken er fjernet ***