Anleggsgartner, Brønnboring, Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Maskinentreprenør, Rørlegger, Sanering, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

7122 Siste år
2587 Siste 3 mnd
724 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

501260 høvik barneskole - k200 generalentreprise

Registrert Dato: Tirsdag 05. Juli 2011

K200 Generalentreprise omfatter rehabilitering av vernede, gammelt bygg fra 1900 tallet (BTA ca. 1800 m2) og oppføring av Nybygg (BTA ca. 5400 m2).
Nybygget består av to fløyer, skolearealer og idrettshall (minihall) og og oppføres i tre etasjer. Hovedbæresystem utføres med bjelker og søyler i stål. Det er lagt stor vekt på miljø ved utforming av det nye bygget, og spesielt er det satt fokus på arealeffektivitet, energibruk og materialvalg.
I Gammelbygget fra 1900 tallet er det planlagt mindre funksjonelle endringer og lett oppussing. Det er påvist helse- og miljøfarlige stoffer som skal miljøsaneres før rehabiliteringen starter. Gamle bygget vil bli tilrettelagt for best mulig tilpasning til universell utforming, brannsikkerhet og rømningsforhold.
Varmeanlegget vil bestå av varmepumpe basert på jordvarme. I generalentreprisen inngår også opparbeidelse av utomhusarealer og trafikkarealer.