Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1341 Siste år
410 Siste 3 mnd
132 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

5196005 midtsandan leir - miljøtiltak

Registrert Dato: Onsdag 10. Juni 2009

Tiltakshaver har søkt Malvik kommune om gjennomføring av tiltak i forurenset grunn i april 2009. Tillatelse til gjennomføring av tiltaket forelå i mai 2009.
Området i strandsonen (ca 160 lm) som skal ryddes for skrot og avfall er lokalisert nord på den vestre stranda på tangen. Skrot og avfall i strandvollen skal fjernes og området skal plastres med stein og arronderes tilsvarende opprinnelig terreng i en bredde på ca 18 meter med en høydeforskjell fra kote 0,5-1,5. Det er nærmere redegjort for tiltaket i egen plan (jf. vedlegg til del III F).
De forurensede områdene som skal saneres er et område rett nord for tidligere verkstedbygning, masser som ligger på og ved fundament til tidligere smørebukk og et område som tidligere er benyttet som standplass for luftvernskyts (skyte og øvingsfelt). Det er til sammen ca. 15 m3 oljeforurenset masse og ca 525 m3 tungmetallforurenset masse som skal leveres godkjent deponi. Det er nærmere redegjort for tiltaket i egen plan (jf. vedlegg til del III F).

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør

Avfall, Fundament, Terreng

Trondheim, Sør-Trøndelag

Avsluttet: Torsdag 02. Juli 2009