Entreprenør, Glassarbeider, Snekker, Ventilasjon i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2620 Siste år
690 Siste 3 mnd
246 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

52hav09 - støyreduserende tiltak bekkelaget - ormsund

Registrert Dato: Tirsdag 16. Februar 2010

Oslo Havn KFs virksomhet på Ormsundterminalen har over tid avstedkommet klager fra naboer om sjenerende støy fra havna om natten. Det er gjennom årene foretatt en rekke støyreduserende tiltak på utstyr, arealer og av driften generelt. Effekten av ytterligere tekniske tiltak på terminalen vil være begrenset og ikke gi den ønskede effekt for naboer som føler seg plaget.
Oslo Havn KF har derfor undersøkt muligheten av å tilby støyutsatte boliger støyreduserende tiltak på soverom. Ut fra måleresultater og beregninger er det identifisert 40 boliger med til sammen 76 soverom av i alt 80 undersøkte boliger hvor Oslo Havn KF vil tilby beboerne tiltak. Gjennomføring av det enkelte tiltak er avhengig av om boligeier ønsker tiltaket eller ikke. Det er derfor på det nåværende tidspunkt uavklart om tiltak på alle 76 soverom skal gjennomføres. Aktuelle tiltak er mekanisk ventilator, utskifting av vinduer, innvendig etterisolering av vegger og tak.
Boligene som er omfattet av Oslo Havn KFs tilbud om tiltak er lokalisert på Bekkelaget, i skråningen mot havneterminalen, samt i området nærmest terminalen på Ormsund.
Støykildene er primært knyttet til håndteringen av containere i forbindelse med lasting og lossing av båter, omlasting til og fra bil for landtransport, samt rokering/flytting av containere på terminalområdet for tilrettelegging. I tillegg til støy generert fra havna så går E18 Mosseveien gjennom området.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere