Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1005 Siste år
278 Siste 3 mnd
76 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

55-sam-2010, parallelle rammeavtaler for prosjektering av investeringsprosjekter

Registrert Dato: Onsdag 13. Oktober 2010

Oppdragsgiver har mange prosjekteringsoppdrag som på grunn av manglende kompetanse og kapasitet hos Oppdragsgiver må utføres av konsulenter. Prosjektene er av ulik størrelse og det er derfor behov for ulik kompetanse i de ulike prosjektene.
Oppdragsgiver har behov for konsulenttjenester i forbindelse med utarbeidelse av forprosjekt, detalj- og reguleringsplaner samt byggeplaner for konkrete veiprosjekter.
Eksempler på oppdrag kan være planlegging/prosjektering av bygging/ombygging av veier, bruer, gang/sykkelveier, plasser, miljøgater, fortausutvidelser, støttemurer, kryssutforming, rundkjøringer og div. trafikksikkerhetstiltak. Det kan også bli oppdrag på kvalitetssikring/kontroll av private veitiltak, da spesielt mht kontroll av konstruksjoner.
Oppdragsgiveren har som intensjon å inngå ny rammeavtale med 5-6 firmaer som har en bred kompetanse innen veifaglige spørsmål.
Ytterligere informasjon om anskaffelsen fremgår av konkurransegrunnlag med vedlegg som er tilgjengelig på Oslo kommunes anskaffelsesportal adresse: *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere