Entreprenør, Maskinentreprenør, Stålarbeider i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1530 Siste år
550 Siste 3 mnd
128 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

58-sam-2010 ? levering, oppsetting og vedlikhold av turistskilt i sentrum

Registrert Dato: Tirsdag 07. September 2010

Oppdraget omfatter levering, oppsetting og vedlikehold av henvisningsskilt for turister og fotgjengere i Oslo sentrum. Oppdraget omfatter også avtale om delelevering i inntil 4 år etter oppstart av kontrakt.
Skiltingen skal vise til de viktigste turistattraksjoner og severdigheter innenfor et avgrenset område i Oslo, og utføres ihht. utarbeidet skiltplan for prosjektet (se vedlegg 3 og 3.1). Skiltplanen omfatter 24 stolpepunkter med til sammen 128 tosidige skilt. Antall skilt og stolper kan endres i kontraktsperioden. Samtlige skiltstolper skal plasseres på fotgjengerarealer, i hovedsak fortau og torg/plasser. Gatedekket skal bevares i størst mulig grad bevares eller settes tilbake i den stand det var før montering av stolper.
Det skal leveres et skiltsystem som er spesielt beregnet på denne type skilting for turister og fotgjengere. Det skal ikke benyttes vanlige trafikkskilt til dette formål. Det stilles en rekke funksjonelle og estetiske krav til utformingen av skiltsystemet, disse er beskrevet i kravspesifikasjonen (vedlegg 3).
Oppdraget omfatter vedlikehold av skiltsystemet i ca. 1 år fra ferdig montert, maksimum ut 2011. Fra 01.01.2012 forventes det at vedlikehold av skiltsystemet inkluderes i etatens kontrakt for nyoppsetting og vedlikehold av trafikkskilt. Oppdraget omfatter også avtale om delelevering ved behov.
Konkurransegrunnlag med vedlegg er gratis tilgjengelig for nedlasting på Oslo kommunes anskaffelsesportal adresse: *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Maskinentreprenør, Stålarbeider

Fortau, Kontraktsperioden, Montering, Skilt, Vedlikehold

Oslo, Oslo

Avsluttet: Onsdag 29. September 2010