Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Maskinentreprenør, Stålarbeider i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

58-sam-2010 ? levering, oppsetting og vedlikhold av turistskilt i sentrum

Oppdraget omfatter levering, oppsetting og vedlikehold av henvisningsskilt for turister og fotgjengere i Oslo sentrum. Oppdraget omfatter også avtale om delelevering i inntil 4 år etter oppstart av kontrakt.
Skiltingen skal vise til de viktigste turistattraksjoner og severdigheter innenfor et avgrenset område i Oslo, og utføres ihht. Utarbeidet skiltplan for prosjektet (se vedlegg 3 og 3. 1). Skiltplanen omfatter 24 stolpepunkter med til sammen 128 tosidige skilt. Antall skilt og stolper kan endres i kontraktsperioden. Samtlige skiltstolper skal plasseres på fotgjengerarealer, i hovedsak fortau og torg/plasser. Gatedekket skal bevares i størst mulig grad bevares eller settes tilbake i den stand det var før montering av stolper.
Det skal leveres et skiltsystem som er spesielt beregnet på denne type skilting for turister og fotgjengere. Det skal ikke benyttes vanlige trafikkskilt til dette formål. Det stilles en rekke funksjonelle og estetiske krav til utformingen av skiltsystemet, disse er beskrevet i kravspesifikasjonen (vedlegg 3).
Oppdraget omfatter vedlikehold av skiltsystemet i ca. 1 år fra ferdig montert, maksimum ut 2011. Fra 01. 01. 2012 forventes det at vedlikehold av skiltsystemet inkluderes i etatens kontrakt for nyoppsetting og vedlikehold av trafikkskilt. Oppdraget omfatter også avtale om delelevering ved behov.
Konkurransegrunnlag med vedlegg er gratis tilgjengelig for nedlasting på Oslo kommunes anskaffelsesportal adresse: #URL0#
Anbud id:
114170
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Tirsdag 7. September 2010

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud