Prosjektleder i Finnmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

189 Siste år
46 Siste 3 mnd
18 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

6-årig program for Modernisering av tjenester i Arbeids- og velferdsetaten

Registrert Dato: Onsdag 19. Oktober 2011

Arbeidsdepartementet har i Statsbudsjettet for 2012 varslet oppstart av et 6-årig program for Modernisering av tjenester i Arbeids- og velferdsetaten. Dette programmet bør betraktes som en grunnleggende IKT-modernisering som også vil innebære nye tjenester for NAVs brukere. Programmet vil bli delt inn i tre faser, som hver krever en KS2-behandling. Det varslede programmet vil blant annet omfatte nye løsninger for uførepensjon, sykepenger, selvbetjeningsløsninger, økt automatisering av vedtaksbehalding og interegreng av viktige fellesskapsløsinger som EDAG. Departementets forslag er basert på anbefalinger fra gjennomført KS1.
Departementet foreslår en bevilgning på 220 mill. kroner for 2012. Bevilgningen forutsetter at Arbeids- og velferdsetatens styringsdokument blir godkjent gjennom en KS2-prosess.
Arbeids- og velferdsdirektoratet ved Fornyingsavdelingen og NAV IKT ønsker å gi en kort informasjon til markedet knyttet til dette.
Vi inviterer 1-2 representanter fra aktuelle leverandører til et kort informasjonsmøte.
Møtet blir avholdt i NAVs lokaler i Sannergata 2, mandag 24. oktober kl. 10.00.
Møtet vil vare ca. 1/2 time. Informasjon vil bli gitt på norsk. Presentasjonen som blir holdt vil i ettertid bli lagt ut via Doffin.
For å kunne følge byggets sikkerhetsrutiner og samtidig unngå lang ventetid ved ankomst, ber vi om at navn og firma på deltakerne sendes oss på forhånd, seinest innen utgangen av torsdag 20. oktober til mailadresse pknaviktstab@nav.no
Med vennlig hilsen
Erik Oftedal
Fornyingsdirektør

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Leverandører, Utgangen

Kirkenes, Finnmark

Avsluttet: Tirsdag 01. November 2011