Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

606060-18 - Ola Dahls gate, del 2

Sel kommune skal oppruste Ola Dahls gate for å gi bedre forhold for sykkel og gange. Ola Dahls gate er sammen med Storgata, hovedsykkelåre i Ottabyen og må utformes deretter. Ola Dahls gate på strekningen mellom gang- og sykkelveg til Dahle i vest og Selsvegen i øst skal utformes med fortau, kjørebane og sykkelveg med fortau.
Anleggsområdet er i Ola Dahls gate er ca 655 meter langt, i Selsvegen ca 125 meter langt og det er mindre tiltak i Liavegen, Ottekra og Windenveys gate samt et overvannsuttrekk under rv. 15 til Ottaelva. Det er betydelig med trafikk gjennom området og trafikkavvikling vil være essensielt for prosjektet og framdrift. Det er også mange bolighus som vil bli berørt av tiltaket. Alle hus og foretninger skal ha tilgang i hele anleggsperioden. Og det er essensielt at skolebarn og andre myke
trafikkanter til og fra Dahle kommer seg trygt til og fra i hele anleggsperioden.
Det er prosjektert et nytt overvannsuttrekk fra Ola Dahls gate til Ottaelva i dette prosjektet. Uttrekket vil gå gjennom eiendommene Ola Dahls gate 14b og 16. Det er beskrevet tilbakeføring av hager og etablering av ny avkjørsel til Ola Dahls gate 16 som skal prises. Hvordan endelig gjennomføring av disse vil bli en sak mellom Sel kommune og grunneiere. Anlegget har et grensesnitt mot første del av Ola Dahls gate i krysset med Selsvegen. nødvendige overganger og supplerende arbeider for å få de to entreprisene til å gå godt sammen må påregnes.
Omfanget av dette avklares med byggherren.
i skrivende stund er det under gjennomføring nytt ledningsanlegg fra Thoøya under Ottaelva til snuplassen i vestenden av Ola Dahls gate. Endelig utforming av dette anlegget vil påvirke endelig utforming av dette prosjektet i området. Det forventes ikke store endringer og det som må justeres vil bli gjort på arbeidstegninger.
Entreprisen omfatter:
• Veg- og grunnarbeider
• Landskapsutforming
• Vann-, avløp- og overvannsanlegg
• Elektro
Anbud id:
628674
  • Sted:
    Sel
  • Registrert:
    Fredag 7. Februar 2020