Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Entreprenør, Maskinentreprenør, Trefelling i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

62175-Turveg Himakånå etappe 2

Tysvær kommune skal oppgradere tursti-/veg til Himakånå, en turistattraksjon som ligger i Hindervåg/Nedstrand i Tysvær kommune i Rogaland.
Himakånå er en fjellformasjon som ruver 357m. o. h. Utsikten fra Himakånå er spektakulær, med utsikt over Lysevatnet i nordvestlig retning, og Nedstrandsfjorden i sørlig retning. Her har du Nedstrands svar på Trolltunga.
Tysvær kommune har bevilget penger til oppgradering av tursti-/veg til «Himakånå». Tursti og veg skal bli rustet til å tåle belastningen som den økte fotturismen medfører på naturen, og samtidig skal tiltaket ikke begrense grunneiers muligheter for bruk av eiendommen.
Etappe 2 er arbeidet med opparbeiding av ny tursti som strekker seg fra Fv. 515 på ca 37m. o. h. Og helt frem til Himakånå ca 357m. o. h. Terrenget i traseen er bratt og kupert og går over hogstfelt, beitemark og fjellskog med myrer.
i trasene fra B1-B4 er det nylig tatt ut tømmer. Trase c har gjenstående spredt skog. Man må også påregne seg fjerning av trær i de andre trasene. på B3 er det gjenstående felt med hogstmoden granskog som må hogges og fjernes.
B3 har et overskudd av steinmasser og skal forsyne B1, B2 og c.
i B2 er det en hensynsone med tanke på kabler i luftstrekk
i B3 ligger det en brønn som må ivaretas mtp. Sprengning.
Turstien vil være åpen for ferdsel under byggeperioden og dette må det bli tatt hensyn til under bygging.
i alt arbeid som foregår i dette prosjektet er det viktig å ta vare på områdene og ressursene rundt. Og at arbeidet foregår i dialog med byggherre og grunneier.
Anbud id:
625318
  • Sted:
    Tysvær
  • Registrert:
    Tirsdag 14. Januar 2020

Lignende oppdrag i Rogaland

1 anbud